eXplain

eXplain augustus 2010

eXchange vervangt SCREEN
eXchange voor assurantieadviseurs
eXchange voor gevolmachtigd agenten

eXchange vervangt SCREEN

Zoals u weet, is Schadegarant bezig het huidige SCREEN te vervangen door eXchange. De afgelopen maanden hebben wij u hiervan op de hoogte gehouden via e-mails/e-Nieuws/eXplain en de website van Schadegarant.

Met deze ‘eXplain’ bevestigen wij de definitieve planning voor ingebruikname: vanaf 13 september 2010 kunnen geen nieuwe BvD’s meer in SCREEN worden ingevoerd, maar wordt uitsluitend eXchange hiervoor gebruikt. Alle dossiers die vóór 13 september ingevoerd zijn, worden in SCREEN afgehandeld waardoor SCREEN op deze manier uitgefaseerd wordt. Eind september 2010 is SCREEN niet meer toegankelijk voor gebruikers.

Vanaf 13 september 2010 kunt u via www.exchange.nl toegang krijgen tot eXchange. Hiervoor heeft u een inlognaam en een wachtwoord nodig.

Uw inlognaam en wachtwoord worden binnenkort naar u toegestuurd. Bewaar deze informatie goed, accountinformatie wordt éénmalig verstrekt.

Heeft u op 13 september geen inlognaam en wachtwoord ontvangen, stuur dan een email naar info@schadegarant.nl en vermeld aub in de onderwerpregel ‘Aanvraag inlognaam eXchange’. In het bericht graag uw AFM nummer vermelden en het emailadres waarop u de inlognaam wenst te ontvangen, dan zenden wij u deze z.s.m. toe.

Voor informatie over een eventuele koppeling van uw automatiseringspakket met eXchange verwijzen wij u naar uw leverancier. Indien uw pakket (nog) geen koppeling met eXchange heeft dan kunt u via de webbrowser rechtstreeks in eXchange werken.

eXchange voor assurantieadviseurs

Wat betekent het gebruik van eXchange voor u als assurantieadviseur in het kort:

Om de overgang van SCREEN naar eXchange soepel te laten verlopen is op de website van Schadegarant de handleiding voor gebruik van eXchange door assurantieadviseurs al te downloaden onder het kopje 'links' of klik hier. Wij adviseren u deze handleiding vóór gebruik van eXchange te lezen.

 

eXchange voor gevolmachtigd agenten

Wat betekent het gebruik van eXchange voor u als gevolmachtigde in het kort:

 

U kunt desgewenst periodiek polisgegevens aan Schadegarant aanleveren die in eXchange worden gebruikt om de dekking van dossiers automatisch te verifiëren. U kunt zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar polisdata-exchange@schadegarant.nl.

Om de overgang van SCREEN naar eXchange soepel te laten verlopen is op de website van Schadegarant de handleiding voor gebruik van eXchange door verzekeraars en gevolmachtigd agenten al te downloaden onder het kopje 'links' of klik hier. Wij adviseren u deze handleiding vóór gebruik van eXchange te lezen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Schadegarant via info@schadegarant.nl of 0343 – 437343.

Website Schadegarant Contact Schadegarant Website Glasgarant Contact Glasgarant