eXplain

eXplain juni 2015

Frank van Donk directeur Schadegarant
“Vergelijk gratis en snel offertes voor schadeherstel”

Frank van Donk directeur Schadegarant

Het bestuur van de Stichting Schadegarant heeft bekend gemaakt dat de heer Frank van Donk (43) per 17 augustus 2015 wordt benoemd tot Directeur van Schadegarant en Glasgarant.

Frank van Donk is sinds 2005 werkzaam bij Delta Lloyd, waar hij vanaf 2011 de functie van Manager Expertise Service Center vervulde.

“Vergelijk gratis en snel offertes voor schadeherstel”

Stichting Schadegarant is de initiatiefnemer van de mobiele website www.eXtender.nu die deze maand gelanceerd wordt.

Via eXtender is het mogelijk om in drie eenvoudige stappen, binnen 24 uur drie scherpe offertes te verkrijgen voor het herstel van een autoschade. De service is volledig ingericht om mobiel met een smartphone bediend te kunnen worden, maar kan desgewenst ook op een desktop, laptop e.d. gebruikt worden.

Via eXtender biedt Stichting Schadegarant klanten, die vanwege hun polisvoorwaarden niet (optimaal) kunnen profiteren van de voordelen van Schadegarant, de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijke prijs de autoschade door een hoogwaardig schadeherstelbedrijf uit het zorgvuldig geselecteerde autoschadeherstelnetwerk van Stichting Schadegarant te laten repareren.

De bij Stichting Schadegarant aangesloten verzekeringsmaatschappijen, hun gevolmachtigd agenten en intermediairs kunnen klanten dus actief naar eXtender verwijzen indien dit, gezien de persoonlijke situatie van de klant en de voorwaarden van de polis, het beste advies blijkt te zijn. Daarnaast kunnen klanten ook via zoektermen op internet zelf rechtstreeks bij eXtender uitkomen en direct een offerte voor het herstel van autoschade aanvragen.

Deelname aan eXtender is interessant voor autoschadeherstelbedrijven omdat zij uit deze service extra omzet kunnen genereren en hun naamsbekendheid kunnen vergroten. Nagenoeg alle autoschadeherstelbedrijven uit het landelijk dekkend netwerk van Stichting Schadegarant nemen deel aan eXtender.

Deelnemende bedrijven ontvangen een eigen eXtender account voor hun bedrijf. Naast het beheren van de eXtender-offertes kan via dit account ook de bedrijfspagina naar eigen inzicht ingericht worden met aanvullende informatie en foto’s van het bedrijf. De informatie en foto’s op deze pagina vormen de inhoud van de digitale etalage die aan klanten getoond wordt zodra er een autoschadeherstelbedrijf gekozen kan worden.

Is uw bedrijf aangesloten bij Stichting Schadegarant, maar neemt u desondanks (nog) niet deel aan eXtender? Dan wordt uw bedrijf binnenkort door Stichting Schadegarant benaderd met het verzoek om uw overwegingen nader toe te lichten.

Heeft uw bedrijf geen e-mail ten behoeve van de online informatie en aanmeldprocedure ontvangen? Stuur dan een e-mail met uw bedrijfsnaam en het Schadegarant-debiteurnummer naar: info@eXtender.nu om de online aanmeldprocedure alsnog te kunnen voltooien.
Website Schadegarant Contact Schadegarant Website Glasgarant Contact Glasgarant