eXplain

eXplain maart 2016

• eXchange krijgt binnenkort een nieuw en moderner uiterlijk

eXchange krijgt binnenkort een nieuw en moderner uiterlijk

Vanaf maandag 4 april 2016 krijgt eXchange een heel nieuw uiterlijk. Dit nieuwe uiterlijk zorgt voor betere prestaties en meer gebruiksgemak, terwijl alle bestaande functionaliteiten van het programma en de inhoud van alle dossiers ongewijzigd blijven. Het nieuwe uiterlijk van eXchange werkt zeer intuïtief, ook op mobiele apparaten.

Recente versie internetbrowser benodigd
Het is belangrijk dat alle eXchange-gebruikers de meest recente versie van de internetbrowser op hun computer geïnstalleerd hebben. Onderstaand wordt per browser aangegeven welke versie minimaal benodigd is:

- Chrome: vanaf versie 30
- Firefox: vanaf versie 27
- Internet Explorer: vanaf versie 11
- Opera: van versie 12.18
- Apple Safari: vanaf versie 7
- Edge: alle versies

Onderstaande link verwijst naar een totaaloverzicht van alle browsers: https://en.wikipedia.org/wiki/Template:TLS/SSL_support_history_of_web_browsers
Met betrekking tot eXchange dient er rekening mee gehouden te worden dat de browser in ieder geval TLS1.2 ondersteunt.

Wanneer er een te oude internetbrowser gebruikt wordt kan de nieuwe versie van eXchange mogelijk niet naar behoren functioneren. De oude versie van eXchange zal vanaf maandag 4 april 2016 niet meer beschikbaar zijn.

Privacygevoelige informatie
Deze upgrade wordt op relatief korte termijn doorgevoerd vanwege de wettelijke maatregelen rondom privacygevoelige informatie waar verzekeringsmaatschappijen aan dienen te voldoen. Voor meer informatie over de wet- en regelgeving op het gebied van privacygevoelige informatie wordt u verwezen naar de website van de Autoriteit Persoonsgegevens

Quick Start
Om snel aan de vernieuwde interface te kunnen wennen is een ‘Quick Start eXchange’ samengesteld waarin een beknopt overzicht wordt gegeven van de belangrijkste veranderingen.

Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Stichting Schadegarant.

Website Schadegarant Contact Schadegarant Website Glasgarant Contact Glasgarant