eXplain

eXplain januari 2016

Ansvar Verzekeringmaatschappij N.V. (NL 239)

Ansvar Verzekeringmaatschappij N.V. (NL 239)

Ansvar Verzekeringsmaatschappij N.V. heeft de portefeuille schadeverzekeringen van Zurich Insurance Company (NL 139) overgenomen. De portefeuille werd in volmacht beheerd door de gevolmachtigd agent Turien & Co Assuradeuren. Turien blijft dit doen, maar nu voor rekening en risico van Ansvar. 
Ansvar is gevestigd in Amsterdam. Sinds 2006 is de onderneming gelieerd aan Turien. Naast het label Ansvarldéa Verzekeringen wordt ook het verzekeringslabel Neerlandia van 1880 gevoerd. 

Afwikkeling binnen eXchange
Indien verzekerde een geldige groene kaart heeft met daarop de NL-code 239 of 139, dient voor de schademelding in eXchange voor Ansvar Verzekeringsmaatschappij N.V. (NL 239) gekozen te worden. Op de groene kaarten behorend bij schadedossiers die voortaan via Ansvar dienen te lopen kan het gedurende dit jaar nog voorkomen dat Turien (CRWAM-code: 5055) in combinatie met Zürich (NL-code: 139) vermeld staan. In dat geval dient u de schademelding dus ook altijd via Ansvar Verzekeringsmaatschappij N.V. (NL-code 239) te laten verlopen
Website Schadegarant Contact Schadegarant Website Glasgarant Contact Glasgarant